Deze webshop is powered by:
Afval.nl - container huren
U bent hier: home > veelgestelde-vragen
Container huren
Hoe werkt het? Afvalcontainer huren Tarieven Soorten containers Soorten afval
Bestellen
Direct bestellen! Betalen met iDEAL
Afvalsoorten
Bouwafval / Sloopafval Huisraad Puin / Stenen / Tegels Houtafval Tuinafval / Snoeiafval Tuinhout / Bielzen Grond / Graszoden Dakbedekking / Dakafval
Afvalcontainers
3m3 container 6m3 container 10m3 container 10m3 dichte container

Veelgestelde Vragen

Bekijk op deze pagina alle antwoorden op de meeste gestelde vragen. Mocht u meer informatie willen over het huren van een afvalcontainer neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Onderwerpen
 • Algemene informatie over Containerhurenonline.nl
 • Bestellen bouwcontainer
 • Belading container
 • Bestellen rolcontainer bedrijven
 • Soorten afval
 • Scherpe tarieven
 • Veiligheid
 • Betalen
 • Klantenservice
 • Algemene informatie over Containerhurenonline.nl

  Wat is Containerhurenonline.nl?

  Containerhurenonline.nl is dé website voor het online huren van een container in heel Nederland. Als u gaat klussen, puinruimen en/of de tuin opruimen kunt u bij Containerhurenonline.nl een container huren. U kunt als particulier of als bedrijf online uw afvalcontainer bestellen voor bouw- en sloopafval, puin-, hout-, tuin- en grondafval.

  Welke containers kunt u huren bij Containerhurenonline.nl?

  Containerhurenonline.nl verhuurt alle soorten bouwcontainers aan bedrijven en particulieren

  Zijn jullie open tijdens de bouwvak/bouwvakantie?

  Ja, wij zijn tijdens de bouwvak gewoon geopend en leveren ook dan containers in heel Nederland.

  Hoe werkt Containerhurenonline.nl?

  Op Containerhurenonline.nl kunt u in drie stappen gemakkelijk een container bestellen en de volgende dag of op elk ander gewenst tijdstip staat de container gegarandeerd bij u voor de deur. Klik hier om te beginnen met bestellen.

  Ik heb een zelfstandig klusbedrijf. Kan ik containers bij Containerhurenonline.nl huren?

  Ja, dat kan. Containerhurenonline.nl levert containers zowel aan bedrijven als particulieren. U kunt uw bedrijf aanmelden op de bedrijven-pagina en zo gemakkelijk één of meer containers bestellen.

  Hoe kan ik contact opnemen met Containerhurenonline.nl?

  Om contact op te nemen met Containerhurenonline.nl kunt u het contactformulier invullen. Op werkdagen wordt u doorgaans binnen een half uur nog gebeld of terug gemaild. Via de onderstaande link kunt u direct naar het contactformulier. Op werkdagen zijn wij tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar op nummer 0900-2382565 (lokaal tarief).

  > Ga naar het contactformulier

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik nu doen?

  Op de home-pagina van Containerhurenonline.nl kunt u onder het inlogscherm de optie "wachtwoord vergeten" aanklikken. Als u daarna uw emailadres intikt dan stuurt Containerhurenonline.nl uw huidige wachtwoord naar het opgegeven e-mailadres.

  Afvalcontainer huren

  Wat kost het huren van een container?

  Door uw postcode, de afvalsoort en de maat van de container in te voeren kunt u gemakkelijk zelf berekenen wat het voor u kost om een container te huren. U kunt altijd de tarieven bekijken zonder verdere verplichtingen. Bereken hier uw prijs.

  Hoe lang mag ik de container gebruiken?

  U mag de container gebruiken zolang u hem nodig heeft. Gemidddeld maakt een klant van Containerhurenonline.nl ongeveer 6 dagen gebruik van een container. Wordt dit om wat voor reden dan ook langer is dat geen probleem en worden geen extra huurkosten in rekening gebracht. Zodra de container vol is kunt u zelf via de website of telefonisch de container laten ophalen.

  Wat is de levertijd van een bouwcontainer?

  Containerhurenonline.nl kan uw container snel leveren. Bouwcontainers worden alleen van maandag tot en met vrijdag geplaatst. Uw container kan de volgende dag geplaatst worden, op voorwaarde dat de betaling voor uw opdracht volledig is voldaan. Dit kan eenvoudig en snel via iDEAL of met automatische incasso. Indien u betaalt via een bankoverschrijving houdt u dan rekening met een overschrijvingsperiode van drie tot vijf werkdagen.

  Kan ik ook een container op dezelfde dag nog laten leveren?

  Ja, dit is in sommige gevallen in overleg mogelijk. U moet dan wel in de ochtend even bellen met de klantenservice om dit te bespreken.

  Heb ik een vergunning nodig?

  Meestal is het niet nodig om een vergunning aan te vragen om tijdelijk een bouwcontainer te plaatsen op de openbare weg/ruimte. Op uw eigen terrein is dit nooit nodig. Wanneer in uw gemeente een parkeervergunning noodzakelijk is geldt vaak wel dat er een vergunning moet worden aangevraagd voor een bouwcontainer. (tip: raadpleeg vooraf de website van uw gemeente).

  De container is vol en kan worden opgehaald/gewisseld, wat moet ik nu doen?

  U logt in en komt op uw persoonlijke pagina. Daar klikt u op "mijn containers". Hier kunt u aangeven wanneer wij uw container kunnen ophalen/wisselen. Let er wel op dat u de datum van vandaag niet kan kiezen. Wilt u wel vandaag uw container op laten halen/wisselen, neemt u dan even in de ochtend contact op met de klantenservice

  Verkeerde afvalcontainer besteld. Kan ik mijn bestelling veranderen?

  Ja, voor het veranderen van uw bestelling kunt u inloggen op Containerhurenonline.nl. Met het contactformulier kunt u veranderingen doorgeven of u kunt even bellen met de klantenservice om uw wijzigingen door te geven.

  Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

  Nee, dit is niet per se noodzakelijk. Wel is het in sommige gevallen gemakkelijk. U kunt immers in overleg met de chauffeur precies aangeven waar u de container wilt hebben.

  Kan ik mijn bestelling annuleren/heb ik herroepingsrecht?

  Ja, tot de datum en tijd die waarop de container wordt geleverd kunt u de bestelling annuleren. Dit kan -zonder opgave van reden en kostenloos- telefonisch via de klantenservice of per email (24/7). Het door u betaalde bedrag wordt dan binnen 5 dagen op uw rekening teruggestort.

  De container is geplaatst en ik wil alsnog annuleren. Wat moet ik doen?

  Zodra de container is geplaatst is het annuleren/herroeppingsrecht niet meer van toepassing. Wij kunnen wel de container zonder afval weer ophalen, hiervoor wordt een loze rit in rekening gebracht.

  Kan ik mijn volle afvalcontainer omwisselen voor een nieuwe?

  Ja, voor het wisselen van uw container kunt u in loggen op Containerhurenonline.nl. Hier kunt u door te klikken op "Mijn containers" uw container laten ophalen en aangeven dat u meteen een nieuwe container wilt ontvangen.

  Belading container

  Hoe vol mag de container?

  U mag de container tot maximaal 20 centimeter boven de rand vullen. Het is niet de bedoeling dat u zelf met planken of platen de inhoud vergroot.

  Soorten afval

  Wat mag er in de container?

  Met de containers van Containerhurenonline.nl kunt verschillende soorten afval afvoeren. Tuinafval, tuinhout, hout, papier & karton, bedrijfsafval, grond, schoon puin en bouw- en sloopafval. Op de informatiepagina over de soorten afval vindt u precies omschreven wat elke afvalsoort inhoud en wat u wel en niet in de container mag gooien.

  Informatie over soorten afval

  Kan ik ook grond en/of zand laten afvoeren door Containerhurenonline.nl? Ja, dat is mogelijk. Het afvoeren van grond is gebonden aan een strenge regelgeving. Indien u grond wilt afvoeren kunt u voor een advies contact opnemen met de klantenservice
  > Ga naar het contactformulier

  Scherpe tarieven

  Wat zijn de tarieven van Containerhurenonline.nl?

  Containerhurenonline.nl gebruikt duidelijke en lage all-in tarieven. De tarieven kunt u vrijblijvend bekijken op de website. De stortkosten, huur, milieutoeslag en het transport van de afvalcontainer zijn inbegrepen in de totale prijs, u betaalt dus een vast tarief zonder verrassingen achteraf.

  Is het duurder als ik de container langer huur?

  Nee, u mag de afvalcontainer gebruiken zolang u wilt of nodig is. Wordt dit, om wat voor reden dan ook, langer dan u had gedacht dan is dit geen probleem en worden er geen extra huurkosten in rekening gebracht.

  Betaal ik een huurbedrag per dag?

  Nee, wij hanteren geen huurprijzen per dag. De huur is inbegrpen in onze tarieven. U betaald dus alleen één bedrag per volle container. Bekijk hier de tarieven.

  Is er een huurtermijn?

  Nee, wij hanteren geen huurtermijn. U kunt de container dus zo lang gebruiken zoals u wenst.

  Waar kan ik de tarieven van Containerhurenonline.nl vinden?

  U vindt de tarieven van Containerhurenonline.nl op de tarieven-pagina.

  Veiligheid

  Is Containerhurenonline.nl een veilige website?

  Ja, zodra u Containerhurenonline.nl bezoekt wordt er een beveiligde verbinding ingesteld. Alle gegevens die daarna tussen u en Containerhurenonline.nl uitgewisseld worden, zijn onleesbaar voor anderen. Deze beveiligingstechniek heet Secure Socket Layer (SSL). Zodra een SSL-verbinding wordt opgestart heeft u te maken met een beveiligde verbinding. U kunt zelf controleren of de beveiligde verbinding tot stand is gebracht. U kunt dit herkennen aan de letter ’s’ in https:// en aan het slotjein de explorerbalk.

  Betalen

  Hoe kan ik op Containerhurenonline.nl betalen?

  U kunt uw bestellingen op Containerhurenonline.nl alleen via iDEAL betalen.

  Wat is iDEAL?

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Ing bank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

  Kan ik betalen met iDEAL?

  Iedereen met Internetbankieren bij één van de deelnemende banken kan zonder aanmelding direct met iDEAL betalen. U betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij het Internetbankieren:
 • Random Reader bij Rabobank
 • SMS-Tan bij ING bank
 • e.dentifier bij ABN AMRO
 • Digipas bij SNS bank
 • Waar zie ik dat er met iDEAL betaald is?

  Na elke betaling met iDEAL krijgt u een bevestiging die u kunt afdrukken. Ook binnen internetbankieren en op uw rekeningafschrift is elke betaling met iDEAL zichtbaar.

  Hoe werkt iDEAL?

  Om uw bestelling af te rekenen, klikt u bij het betalen op het iDEAL logo. Kies hierna uw bank en u ziet daar dan de betaling al klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij Internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.

  Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?

  U kunt bij ons gratis met iDEAL betalen.

  Kan ik ook contant betalen?

  Nee. Om snel en eenvoudig te betalen adviseren wij om uw betaling over te maken via een overschrijvingsformulier of iDEAL. Uw voordeel: u hoeft niet thuis te zijn wanneer uw bouwcontainer wordt opgehaald of geplaatst.

  Is het veilig om via internet te betalen?

  Uw accountgegevens bij Containerhurenonline.nl zijn ten behoeve van uw privacy en beveiliging met een wachtwoord beschermd. Containerhurenonline.nl waarborgt de beveiliging van de gegevens die u aan ons stuurt met fysieke, elektronische en beheersprocedures. Containerhurenonline.nl gebruikt voor bepaalde delen van haar website de in deze bedrijfstak gebruikelijke SSL-versleuteling om de beveiliging van verzonden gegevens te verbeteren. Kijk ook op www.driekeerkloppen.nl.

  Klantenservice

  Hoe kan ik contact opnemen met Containerhurenonline.nl?

  Om contact op te nemen met Containerhurenonline.nl kunt u het contactformulier invullen. Op werkdagen wordt u doorgaans binnen een half uur nog gebeld of terug gemaild. Via de onderstaande link kunt u direct naar het contactformulier.

  Waar kan ik met vragen, opmerkingen of klachten naar toe?

  Indien u vragen, opmerkingen of klachten heeft over Containerhurenonline.nl of over onze werkwijzer dan kunt u dit melden via ons contactformulier. Containerhurenonline.nl neemt alle vragen, opmerkingen of klachten binnen één werkdag in behandelingen en binnen één werkdag ontvangt u een antwoord of oplossing. Ga naar het contactformulier om direct u vraag, opmerking of klacht te versturen.

  Containerhurenonline.nl bv is vergunt door het ministerie van VROM voor het inzamelen van afvalstoffen onder VIHB nummer: NH510967VHIB
  Klantenservice
  088-4721500
  (lokaal tarief)
  Contactformulier Veelgestelde vragen
  Regio's
  Wij leveren containers in heel Nederland Bekijk alle regio's Container Amsterdam Container Eindhoven Container Utrecht Container Den Haag Container Rotterdam
  Bel mij terug
  Naam
  Nummer